На Тернопіллі керівники обласного управління міліції провели зустріч зі співробітниками патрульної служби

На Тернопіллі керівники обласного управління міліції провели зустріч зі співробітниками патрульної служби

01.01.14 13:42 0 891
Темою зустрічі стало нагадування про основні завдання та функції, які покладені на підрозділ громадської безпеки. Адже попереду – новорічні та різдвяні свята. Саме в цей час міліція посилено несе службу з охорони громадського порядку.

Патрульна служба – це ті правоохоронці, які безпосередньо стежитимуть за дотриманням законності на вулицях нашого міста. Як спілкуватися з людьми, як вести себе у незвичайних ситуаціях – нагадував заступник начальника обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук.

«Пам’ятайте, ви та служба, що творить імідж міліцейського відомства загалом. Тому ваше завдання – допомогти, застерегти, вберегти. Люди, бачачи вас на вулиці, мають бути впевнені, що в будь-яку мить можуть розраховувати на вашу допомогу» - підкреслив Василь Корнелійович.

На зібранні також був присутній перший заступник начальника обласного управління міліції Валерій Гіль. Він подякував патрульним за віддану службу, запевнивши, що ті, хто пройшов вишкіл підрозділу, має бажання навчатися, здобувати досвід та освіту – перші кандидати на офіцерські посади. Саме з таких служб та підрозділів виростають досвідчені оперативники, слідчі, керівники.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ