Брати і сестри українці, волиняни!

Брати і сестри українці, волиняни!

01.01.14 19:13 0 969
Щиро вітаю Вас та Ваші родини зі світлим Різдвом Христовим та Новим роком!

Оновлення, яке дарує Різдво Господнє, спонукає осмислити пройдене, проаналізувати помилки. Можемо впевнено сказати собі: рік, що відходить, прожитий нами недарма. Ми вже не ті, що були, ми – сильніші й рішучіші, переконаніші й упевненіші в своїй боротьбі. Ми – народ, який повстав проти свавілля влади і якому нині аплодує вся Європа й весь цивілізований світ.

Під час "Революції Гідності" на майданах українці відчули свою силу й повірили у власну міць. Ми більше ніколи й нікому не дозволимо топтати наші честь і гідність, зневажати вибір народу та нехтувати правами українців. Нехай Господь дарує нам сили й наснаги вистояти в цій боротьбі!

Сідаючи до святкової вечері, згадаймо тих, хто віддав життя за нашу Віру та Свободу. Помолімося за щастя наших дітей і внуків та майбутнє України. Огорнімо теплотою душі рідних і близьких, побажаймо їм мудрості, віри, надії, любові!

Перемоги приходять до тих, хто їх творить. Нехай же рік, що надходить, стане вирішальним і переможним для нашої Нації і Держави, подарує той довгоочікуваний день, коли українці стануть по-справжньому заможними і щасливими на СВОїй, БОгом ДАній землі.

Христос народився! Славімо його!

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сторони конфлікту у ...
Наступна новина: Японські медики друкують на ...

КОМЕНТАРІ