Новий рік на Майдані: зірковий вертеп та рок-концерт

Новий рік на Майдані: зірковий вертеп та рок-концерт

01.01.14 15:32 0 869
Новий рік на Майдані Незалежності – цьогорічний тренд. У цьому запевняють організатори Євромайдану. Тому очікують там аншлаг, однак кажуть, місця вистачить усім охочим.

Розважати публіку розпочнуть уже о двадцять першій годині. Найімовірніше, розігрівати людей розпочне співачка Марічка Бурмака. Також на сцену протягом ночі вийде близько двадцяти рок-гуртів. А о двадцять другій відбудеться зірковий вертеп. Його автор і натхненник Сашко Лірник уже закінчив сценарій. Наголосив – це не буде політичний памфлет, однак дух Євромайдану намагався передати. Чимало охочих захотіло взяти участь у вертепі. Їх нарахували близько двадцяти, передає 5 канал.

«Для мене цей Майдан – як откровення Боже. Абсолютно повторюється ця біблійна історія. Цар Ірод наказав дітей побити – так само після цього Майдан появився. Це те саме царство Боже на Землі. Я надіюся, що мені вдалося це показати. Там немає таких якихось яскравих персонажів, впізнаваних – що це той, це той, а це той. Але загальний дух отакий от українського відродження барокового там є», – поділився Сашко Лірник.

Як пише Українська правда, раніше координатори Майдану заявили, що усі протестувальники і кияни, що будуть святкувати в центрі, отримають безалкогольне шампанське та солодощі, а на Різдво – традиційні дванадцять страв, зокрема кутю та калачі.

Також на Майдані готуються до великого новорічного феєрверку.

Крім того, на Майдані планують встановити світовий рекорд: за 10 хвилин до Нового Року усі присутні на Майдані одночасно хором виконають Гімн України.

На Майдані знаходитимуться експерти і фахівці, які зафіксують цей результат. Офіційну заявку на реєстрацію рекорду у Книзі Рекордів Гіннеса вже подано.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Діти закарпатських ...

КОМЕНТАРІ