Здоров’я шкіри залежить від кількості цукру в раціоні

Здоров’я шкіри залежить від кількості цукру в раціоні

01.01.14 16:21 0 776
Красива шкіра, що ніби світиться зсередини, може стати реальністю при різкому скороченні споживання цукру й водночас за рахунок введення у раціон оливкової олії, авокадо та олії макадамії.

Про це пише Oman Observer.

Лікар Стефані Вільямс вважає, що одна лише зміна харчування може подарувати красу. Наприклад, у меді та сиропі агави багато фруктози, тому їх варто уникати. Те ж стосується солодких фруктів, фруктового соку і сухофруктів. А штучний підсолоджувач аспартам взагалі має бути заборонений.

Ягоди – непогана заміна фруктів. У них не так багато цукру.

У свою чергу, корисні мононенасичені жири необхідні шкірі для збереження молодості та еластичності. Крім цукрів, експерт радить зменшити споживання зернових і крохмалю з високим вмістом вуглеводів. Натомість овочі корисні усім. Вони багаті на клітковину і антиоксиданти. Хоча смажений пастернак дуже сильно підвищує рівень цукру в крові.

Щодня варто споживати білок, тому що тіло не може запасати його у великих кількостях. Спеції стануть чудовим доповненням до білкових продуктів. Дієтолог радить звернути увагу на розмарин, часник, куркуму і корицю.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ