В Івано-Франківській області у боротьбі з наркотиками не існує вихідних та свят

В Івано-Франківській області у боротьбі з наркотиками не існує вихідних та свят

02.01.14 10:42 0 969
Протягом останніх двох днів, працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції виявили три факти зберігання наркотичних речовин.

Прикарпатські правоохоронці, окрім решти правопорушень, затримали трьох хлопців, які своїми діями викликали підозру. Розмовляючи з парубками, один з них помітно нервував і постійно тримав руку в кишені.

Правоохоронці запитали, що він переховує і в разі, якщо в нього є щось заборонене в обігу законодавством, добровільно видати. 27-річний коломиянин добровільно видав шість паперових згортків з речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Наступного дня правоохоронці виявили 42-річного франківчанина, в якого також вилучили два грами наркотичної речовини «марихуани».

Окрім того, було затримано 24-річного раніше судимого місцевого жителя, у якого при поверхневому огляді було виявлено паперовий згорток в якому знаходились суха подрібнена маса рослинного походження зеленого кольору (марихуана) вагою понад п’ять грам.

В усіх випадках правопорушники пояснили правоохоронцям, що вилучена речовина є марихуаною, яку вони зберігали для власного вживання без мети збуту.

Наразі, за даними фактами, проводиться подальша перевірка. Порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Чоловікам загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Речові докази вилучені та направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення хімічного дослідження.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ