У Новоріччя на Тернопільщині було спокійно

У Новоріччя на Тернопільщині було спокійно

02.01.14 08:10 0 957
Останнього дня минулого року та у новорічну ніч правоохоронці області не зафіксували резонансних злочинів та правопорушень. 264 міліціонери були залучені до несення служби у місцях, де відбулося майже три десятки масових святкувань, насамперед поблизу встановлених новорічних ялинок.

Пам’ятати про безпеку помешкань, не зловживати алкоголем та не порушувати громадський порядок – саме на цьому напередодні свята неодноразово наголошували правоохоронці. Безпека не завадить й у місцях масового скупчення людей, насамперед на ринках.

Кишенькову крадіжку міліціонери зафіксували на центральному ринку у місті Тернополі. Мешканка Підволочиського району злегковажила, залишивши без нагляду сумку. Невідомий скористався цим та викрав 1700 гривень, а також заволодів мобільним телефоном жінки. Двох таких крадіїв міліціонери затримали. Побачивши патрульних, один зі зловмисників кинув крадену сумку на землю. Потерпілому тернополянинові міліціонери віддали викрадений мобільний телефон та косметику.

Як водіям, так і пішоходам не слід легковажити на вулицях та дорогах. 31 грудня близько 14 години у Тернополі по вулиці Богдана Хмельницького сталася дорожня пригода. Водій автомобіля марки ВАЗ наїхав на 20-річну дівчину, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Потерпілу доправили до міської лікарні.

Напередодні Нового року правоохоронці неодноразово застерігали від незаконного продажу піротехнічних виробів, а також йшлося про дотримання безпеки під час використання петард, феєрверків та іншого. На щастя, ніхто з любителів яскравих шоу у новорічну ніч не постраждав.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Рівненська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ