У Луцьку вшанували 105-ту річницю народження Степана Бандери

У Луцьку вшанували 105-ту річницю народження Степана Бандери

02.01.14 11:03 0 1074
1 січня 2013 року у Луцьку на місці пам'ятного знаку Степану Бандері відбулися урочистості з нагоди 105-річниці з дня народження Провідника. Участь у заходах взяла Луцька міська організація ВО "Свобода".

Серед присутніх на акції були депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Святослав Боруцький, голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді Юрій Вега, депутати Луцької міськради від ВО "Свобода" Руслан Ніколайчук та Олександр Магеровський, член Луцького виконкому ВО "Свобода" професор Олексій Колісник, голова Волинського обласного Секретаріату ВО "Свобода", єдиний кандидат від опозиційних політичних сил на проміжних виборах до Луцької міськради Микола Федік.

"Степан Бандера – це людина яка стала символом боротьби. у ХХІ столітті, вороги нашої нації нікуди не зникли. Ми й далі ведемо боротьбу за Україну. Тільки зараз ці вороги не стріляють, але б'ють і ллється українська кров. Тому наше завдання – зупинити цю зграю внутрішніх окупантів і не допустити пролиття ними української крові у майбутньому", - наголосив у виступі депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Святослав Боруцький.

Професор Олексій Колісник акцентував увагу на тому, що Степан Бандера є тією постаттю, яка запустила потужні націєутворюючі процеси і продовжує впливати на формування свідомості українців.

Крім того, на мітингу виступив голова Волинської "Батьківщини" Григорій Пустовіт та голова ВМГО "Національний альянс" Майя Москвич.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Чигринський перейде в ...

КОМЕНТАРІ