У міліції заявляють, що на мітингувальників у Києві і далі скаржаться

У міліції заявляють, що на мітингувальників у Києві і далі скаржаться

02.01.14 10:21 0 810
До київської міліції продовжують надходити звернення громадян з приводу проведення в центральній частині столиці Євромайдану, йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті МВС. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Лише за останню добу Шевченківським райуправлінням столиці зареєстровано 17 повідомлень про протиправні дії мітингувальників», – заявляють у міліції.

За даними правоохоронців, «люди скаржаться на неможливість нормального пересування майданом Незалежності та вулицею Хрещатик». «Наразі зареєстровано завдання тілесних ушкоджень, грабежі та крадіжка особистих речей. Так, вчора, 31 грудня, до міліції звернулася волонтерка благодійного фонду із заявою, що мітингувальники-охоронці у Будинку профспілок відібрали в неї особисті речі та скриньки з благодійними внесками», – йдеться у повідомленні МВС. За всіма заявами нині проводиться перевірка.

Напередодні в опозиції заяви міліції про правопорушення, нібито скоєні на Євромайдані у Києві, назвали провокацією. Як наголосив свободівець Михайло Блавацький, присутні у наметовому містечку на майдані Незалежності відповідають за порядок і дисципліну.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ