Рівненська область: за добу рятувальники ліквідували дві пожежі та два рази виїжджали на допомогу населенню

Рівненська область: за добу рятувальники ліквідували дві пожежі та два рази виїжджали на допомогу населенню

02.01.14 08:14 0 1123
В останній день 2013 року рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області двічі виїжджали на ліквідацію пожеж та двічі надавали допомогу населенню та організаціям.

31 грудня о 07:19 у селі Дроздинь Рокитнівського району в господарстві 27 річного Олега виникла пожежа у цегляному житловому будинку. Вогнем було знищено покриття та пошкоджено речі домашнього вжитку. Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Того ж дня о 13:49 в селі Постійне Костопільського району в приватному господарстві громадянина Олександра 1962 року народження трапилася пожежа у господарчій будівлі. Вогонь знищив покрівлю господарчої будівлі. Попередня причина пожежі: неправильне влаштування пічного опалення. Збитки встановлюються. Вогнеборцям вдалося не допустити поширення вогню на поряд розташований житловий будинок.

31 грудня о 13:30 поблизу села Монастирок Острозького району рятувальники надавали допомогу правоохоронцям по підняттю з річки Горинь тіла жінки 1941 року народження, яка зникла 28.12.2013р.

31 грудня о 18:35 в місті Березне рятувальники надавали допомогу по відкриванню дверей квартири в якій без догляду залишилась 2-х річна дитина.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Новоріччя на ...
Наступна новина: Марія Чашка: Натхненні ...

КОМЕНТАРІ