Новорічна ніч на Буковині пройшла без грубих порушень громадського порядку

Новорічна ніч на Буковині пройшла без грубих порушень громадського порядку

02.01.14 19:43 0 1009
Упродовж 31 грудня 2013 та 1 січня 2014 року криміногенна ситуація в області була спокійною та стабільною.

Під час святкування Нового року у населених пунктах Чернівецької області на вулицях та у громадських місцях не зафіксовано грубих порушень громадського порядку, а також тяжких злочинів проти життя та здоров’я громадян. У цей період правоохоронці несли службу у посиленому режимі, особлива увага приділялась охороні громадського порядку у місцях масового перебування людей.

У новорічну ніч на Буковині відбулось більше 120 масових святкових заходів, у яких взяли участь понад 27 тисяч громадян. Для охорони громадського порядку під час цих заходів було задіяно майже 700 правоохоронців, більше 200 з яких слідкували за порядком безпосередньо у обласному центрі.

Зараз основні зусилля міліції спрямовані на те, щоб забезпечити належний правопорядок напередодні та під час святкування Різдва Христового. Як і в новорічні дні, у цей період правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі.

Ще раз звертаємо увагу тих громадян, котрі планують на свята залишити свої оселі. Подбайте на цей час про збереження власного майна. Не залишайте відчиненими квартирки або балконні двері, особливо у квартирах на нижніх поверхах будинків. У тому разі, якщо біля будинку чи в під’їзді побачите незнайомих осіб з підозрілою поведінкою, телефонуйте на спецлінію «102».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ