Тернопільська область: 1 січня виникло 4 пожежі, загинула 1 людина

Тернопільська область: 1 січня виникло 4 пожежі, загинула 1 людина

02.01.14 21:23 0 1012
1 січня об 11:15 в селищі Підволочиськ на вулиці Тернопільській виникла пожежа в одній із господарських будівель. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття будівлі на площі 3 м. кв. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки. Матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано 1 господарську будівлю.

01 січня о 12:24 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в 2-х поверховому не житловому будинку в смт. Козова. Вже за кілька хвилин після повідомлення рятувальники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце події, де було встановлено, що горить одна з кімнат другого поверху. Працівники ДСНС одразу приступили до гасіння пожежі, яку вдалось ліквідувати о 13:10. На місці пожежі було виявлено тіло громадянина 1962 року народження. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

2 січня о 02:49 в селі Лежанівка Гусятинського району виникла пожежа в житловій будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі, пошкоджено облицювання стін та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Гримайлів, під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 50 тисяч гривень.

2 січня о 03:54 в селищі Гусятин на вулиці Б.Лепкого виникла пожежа в приміщені квиткової каси автостанції Гусятин. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено вагонку на площі 1 м. кв. та облицювання стін. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано будівлю автостанції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роми кожен день вчаться ...

КОМЕНТАРІ