В Івано-Франківську пройшла он-лайн конференція по інтернет-бізнесу

В Івано-Франківську пройшла он-лайн конференція по інтернет-бізнесу

02.01.14 19:20 0 1072
Видання Вісті Івано-Франківщини провело он-лайн конференцію з власником інтернет-бізнесу, який допомагає здійснювати он-лайн покупки в Англії, нашим співвітчизником, який нині проживає в Англії - Іваном Веремком. Пан Іван відповів на питання наших читачів та дав коротке інтерв'ю виданню "Вісті Івано-Франківщини".

- Доброго дня, пане Іване, спочатку розкажіть нам, чому Ви скасували ваш тренінг по купівлі товарів в Англії, який обіцяли провести ще минулого тижня.

- Доброго дня. Як я вже розповідав, я планував повернутися до Великобританії минулої середи й до того часу хотів провести декілька тренінгів в Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Тернополі та Рівному. Проте, я не зміг залишитися осторонь подій, які зараз відбуваються в Україні й, замість того, щоб займатися бізнесом, оголосив міні-страйк та взяв участь у демонстраціях на підтримку євроінтеграції моєї батьківщини та проти свавілля, яке твориться нині. Як громадянин Великобританії, знаю всі переваги торгівлі з Євросоюзом і хотів би, щоб завдяки зняттю перешкод для ведення бізнесу, працювати з Україною стало простіше.

- Не жалкуєте, що втратили нагоду розширити бізнес?

- Всіх грошей у світі не заробиш. Є речі, які важливіші за гроші. В будь-якому разі, цією зимою я планував ще раз навідатися в Україну, на цей раз в центральні області - тому спробую також відвідати західні обласні центри і, обов'язково, Прикарпаття. Крім того, якщо вдасться це організувати - спробую провести кілька вебінарів (невеличкі тренінги за допомогою інтернету) по покупці товарів та про користування сайтом British Express.

- Вам не здається, що це занадто інноваційний метод в країні, де навіть звичайна купівля в інтернеті не дуже практикується?

- Чесно кажучи, певні побоювання є, але, я думаю, проведення таких вебінарів буде цікавим і корисним досвідом, не зважаючи на те, чи вдасться зробити їх масовими, чи ні. Крім того, пригадайте, ще кілька років тому проведення он-лайн конференцій було всім в диковинку, проте зараз ми спокійно розмовляємо, незважаючи на те, що я зараз знаходжуся в Англії, а Ви - в Україні.

- Дякую за відповіді, давайте, перед завершенням, перейдемо до запитань, які надійшли нам на електронну пошту від наших читачів.

Галина: Скільки, в середньому, переплачується, порівняно з цінами в Англії?

- В середньому це 10 відсотків. Ну і, звичайно, не слід забувати про вагу посилки.

Олексій: Чому Ви так агітуєте купувати в Англії? Українські інтернет магазини пропонують не менший асортимент.

- Нажаль, українські магазини, в переважній більшості, продають дешевий і неякісний китайський іморт по тих самих цінах, за які ви можете отримати хороші і якісні англійські товари. Справа лише в маржі - ми беремо всього-навсього 10 відсотків, натомість за китайський ширпотреб ви переплачуєте в більшості українських магазинів у декілька разів.

Іванка: Чи є у вас система знижок?

- Постійним клієнтам ми завжди йдемо на зустріч. Крім знижок у нас регулярно проводяться акції на зниження комісії та вартості доставки.

roadrunner: Які гарантії Ви надаєте?

- Якщо ми не в змозі купити чи доставити замовлений Вами товар - ми повертаємо Вам заплачену суму.

Конференцію з власником компанії British Express провів Петро Федоришин та видання "Вісті Івано-Франківщини"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ