На Хмельниччині у перший день нового року міліціонери розкрили зухвале вбивство

На Хмельниччині у перший день нового року міліціонери розкрили зухвале вбивство

03.01.14 13:19 0 903
Двадцятирічний підозрюваний та його 55-річна жертва працювали разом на приватному підприємстві у Кам’янець-Подільському районі і були односельцями. Причиною, сварки, яка виникла між ними у останній день старого року та призвела вбивства, стали 90 гривень, заборгованих старшим чоловіком молодшому.

Родичі загиблого забили на сполох, коли голова сімейства не прийшов додому святкувати новий рік. З самого ранку 1 січня вони кинулися прочісувати околиці села і знайшли його бездиханне тіло у яру метрів за 200 від населеного пункту. Голова у чоловіка була розбита.

Слідчо-оперативна група, викликана на місце події, ретельно обстежила околиці і виявила неподалік від тіла уламки скляної пляшки зі слідами крові, яка, як виявилося, і була знаряддям злочину.

Як розповів начальник Кам’янець-Подільського райвідділу міліції Олександр Завадський, на слід підозрюваного міліціонери вийшли уже ввечері того самого дня. Молодий чоловік проживав разом з матір’ю у одному з сел. Дунаєвецього району, яке межує з Кам’янець-Подільським районом. У день трагедії колега підвіз його та убитого до околиці лісу, через який пролягала найкоротша стежка до їхнього села. На підході до дому чоловіки вирішили «провести» старий рік і розпили разом прихоплену заздалегідь пляшку. Захмелівши, почали згадувати один одному «старі гріхи». Юнак, за його словами, раптом нагадав про 90 гривень, які колись у нього позичав старший колега і до цього часу не повернув. Саме це і стало поштовхом до трагічної сварки. Молодик схопив у руки спустошену пляшку та тричі стукнув нею опонента по потилиці. Той помер одразу на місці події. Підібравши пакет із тортом, який ніс покійний своїй родині, підозрюваний подався додому, де без жодних докорів сумління святкував новий рік, доки у його двері не постукали працівники міліції.

Наразі хлопець затриманий і перебуває у слідчому ізоляторі. У скоєному він зізнався. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дітвора закарпатських ...

КОМЕНТАРІ