Результат та масштаби масового виконання Гімну на Майдані оприлюднять після свят

Результат та масштаби масового виконання Гімну на Майдані оприлюднять після свят

03.01.14 08:34 0 949
У новорічну ніч на сцені Майдану Руслана Лижичко виступила зі своїм шоу та зробила одразу декілька музичних подарунків. Співачка розпочала виступ з пісні John Lennon «Imagine» та хіта культового гурту «The Beatles» «Let it be», виконаних в українсько-англійських версіях на найпопулярнішому у світі жовто-блакитному роялі, який стояв перед «Беркутом».

На підтримку всіх студентів Руслана заспівала гімн «Gaudeamus» («Віват всім студентам!») та презентувала нову обробку увертюри Миколи Лисенка з опери «Тарас Бульба» у поєднанні з «Водограєм» Івасюка.

Наприкінці свого виступу співачка закликала усіх присутніх на Майдані заспівати разом Гімн України для встановлення світового рекорду. В цю символічну мить святковий Майдан перетворився на сотні тисяч голосів та океан ліхтариків.

Встановлення рекорду для Книги Рекордів Гіннесу фіксували камери з маленьких гелікоптерів. Наразі триває підрахунок кількості людей під пильним наглядом міжнародних експретів. Результат та масштаби українського масового співу буде відомий після свят.

Нагадаємо, у ніч проти 1 січня 2014 року на Майдані Незалежності у центрі Києва відбулося новорічне святкування. Сюди прийшли кілька сотень тисяч осіб – вони заполонили центр столиці. Новий 2014-й люди зустріли під акомпанемент гімну та відеозвернення народу України.

Як повідомлялося раніше, близько 500 тисяч людей заспівали національний гімн на Майдані Незалежності в Києві.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Ужгороді збили насмерть ...

КОМЕНТАРІ