У Львівській області за підтримки Ірини Сех у Бродах відбувся турнір із міні-футболу імени Степана Бандери

У Львівській області за підтримки Ірини Сех у Бродах відбувся турнір із міні-футболу імени Степана Бандери

03.01.14 08:17 0 1103
2 січня 2014 року в Бродах на Львівщині відбулося урочисте відкриття Міжобласного турніру із футзалу на честь 105-ї річниці від дня народження провідника ОУН Степана Бандери серед команд дитячо-юнацьких шкіл у трьох вікових групах. В урочистостях взяла участь народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех, яка традиційно підтримує цей турнір, а також депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Володимир Чехут.

Розпочався захід із молитви та благословення адміністратора храму Воздвиження Чесного Хреста (УГКЦ) у Бродах отця Ярослава Царика. У своєму виступі він зазначив, що щиро благословляє молодь на спортивні перемоги, як свого часу отець Андрій Бандера благословляв свого сина Степана.

Ірина Сех привітала юних спортовців із початком турніру. "Ці змагання традиційно присвячуємо Провідникові українських націоналістів Степанові Бандері й проводимо одразу після відзначення його уродин. Учора, в столиці України Києві та в багатьох українських містах і селах відбулися віча та смолоскипні марші на честь великого провідника нації, які свідчать, що його ідеями керується все більше українців, зокрема багато молоді. Я бажаю вам гартувати свою волю й дух так, як це робив Бандера, бажаю вдосконалюватися інтелектуально й фізично, щоб стати продовжувачами справи нашого провідника. Сили, здоров'я і перемог!" – заявила свободівка.

Учасників турніру також привітали депутат Львівської облради Володимир Чехут, директор Бродівської ДЮСШ Сергій Подавець та голова Федерації футболу Бродівського району Сергій Коб'ялковський.

Змагання відбулися за участі команд Львівської, Тернопільської та Рівненської областей у трьох вікових групах. Зокрема, 2 січня відбулися матчі між командами юнаків 1999–2000 років народження, у наступні дні змагатимуться хлопці 2001–2002 та 2003–2004 років народження.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ