На відкриття музею Державтоінспекції у Львові запросили дітей

На відкриття музею Державтоінспекції у Львові запросили дітей

03.01.14 14:54 0 1049
В управлінні Державтоінспекції Львівщини облаштували музей історії ДАІ. Одними з перших подивитися на зібрані експонати завітали школярі.

Маленьких гостей правоохоронці зустріли вже на подвір’ї. Працівники ДАІ розповіли діткам про свою роботу, а також закликали завжди і повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху.

Для школярів влаштували невеличку вікторину, переможці якої змогли посидіти у службовому автомобілі ДАІ та сказати у гучномовець: «Водії! Будьте уважними! На дорозі – діти!».

Правоохоронці показали учням зразки техніки, за допомогою якої вони виявляють порушення Правил дорожнього руху. Чи не найбільше зацікавив школярів сучасний вимірювач швидкості «TruCam». Працівники ДАІ розказали дітям, як саме працює цей прилад, а ще дозволили потримати його у руках.

Сповнені яскравих, позитивних емоцій, малі непосиди вирушили до приміщення УДАІ. Діти голосно ділилися враженнями від побаченого та почутого. Однак, попереду їх очікувало ще чимало сюрпризів.

Екскурсія управлінням розпочалась біля чергової частини. Працівники ДАІ розказали дітям, що входить до обов’язків чергових і на скільки відповідальною є їхня робота.

Після цього малеча вирушила на третій поверх. Тут діток зустрів заступник начальника управління Державтоінспекції Львівщини підполковник міліції Дмитро Фальшовник. Він розповів малечі про те, як створювався музей ДАІ та які саме експонати представлені тут.

Школярі з великою цікавістю оглядали зразки форми працівників Державтоінспекції та добірку старих фотографій.

Втім, найбільше вражень та емоцій викликав у малечі відреставрований патрульний мотоцикл, яким працівники ДАІ виїжджали на службу ще у радянські часи.

Кожен зі школярів зміг посидіти за кермом цього раритетного мотоцикла, відчути себе справжнім вартовим доріг, а також зробити фото на пам'ять.

На завершення зустрічі для учнів виступила команда веселих та найкмітливіших ЮІРівців із львівської загальноосвітньої школи №42. Юні артисти потішили глядачів дотепними жартами, сценками та піснями.

На згадку про цей чудовий день правоохоронці подарували кожній дитині по тематичному календарику та побажали безпечних канікул.

Школярики щиро подякували працівникам Державтоінспекції за таку пізнавальну та цікаву екскурсію та запевнили, що ніколи не бешкетуватимуть на дорозі.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лікарі первинної ланки ...
Наступна новина: В Ужгороді горів будинок, ...

КОМЕНТАРІ