В обласному УМВС відзначили прикарпатську самбістку

В обласному УМВС відзначили прикарпатську самбістку

03.01.14 10:54 0 1002
Нещодавно у Санкт-Петербурзі відбувся чемпіонат світу з боротьби самбо. Цього разу ювілейний чемпіонат з нагоди 75-річчя самбо відзначився для прикарпатців бронзовою медаллю, яку виборола спортсменка з Надвірної Олена Сайко.

В обласному УМВС також відзначили місцеву спортивну гордість. Спортсменка зізнається, їхала та розраховувала звісно тільки на найвищі нагороди. Однак, і третє місце на чемпіонаті світу з боротьби самбо для неї стало хорошим надбанням.

З 18 представників України до складу збірної увійшло четверо прикарпатців. Марічка Остапюк та Олена Куницька зайняли п’яті місця.

Олена Сайко зізнається, третє місце не до кінця задовольнило її амбіції. Тепер шлях до золотої медалі буде більш ніж мотивованим. Початок нового сезону для спортсменів ознаменується Чемпіонатом України з самбо.

По секрету самбісти розповіли, уже готують документи для нового начальника УМВС України в Івано-Франківській області, аби відзначити його посадою президента обласної Федерації самбо. Нагадаємо, традиція такого головування розпочалася з попереднім очільником обласної міліції Олегом Сало.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Портніков: У 2013-му в ...
Наступна новина: У Тернополі відзначили ...

КОМЕНТАРІ