Мар’яна Козбура продовжують незаконно тримати під вартою

Мар’яна Козбура продовжують незаконно тримати під вартою

03.01.14 20:48 0 1256
В.о. начальника Тернопільського міського відділку управління МВС Попіль К.Я. зволікає з підписом документів на звільнення з-під варти свободівця, активіста місцевого Майдану, голову Тернопільсої молодіжної громадської організації «Сокіл» Мар’яна Козбура. Відповідно, хлопця більше трьох діб продовжують безпідставно тримати під вартою.

«Правоохоронні органи не мають підстав для затримання Мар’яна. Дії міліції – це пряме порушення закону. 31 січня відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу, суд вирішив застосувати заставу в розмірі 40 тисяч гривень, – прокоментував голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Володимир Стаюра. – Оголошення рішення суду затягнулося, тому кошти ми внесли ввечері 31 грудня. Оскільки 1 січня – вихідний день, – необхідну квитанцію ми отримали 2 січня. Сьогодні, 3 січня, ми маємо всі необхідні документи, квитанції, але вже кілька годин поспіль керівництво міліції ігнорує нас.

Якщо протягом години наші вимоги не буде виконано, ми закликатимемо тернопільців на безстрокову зустріч із народним депутатом України свободівцем Михайлом Головком, яка відбуватиметься поблизу адмінбудівлі обласної міліції. З собою брати керемати та намети! Ми стояти доти, доки Мар’ян не буде на волі!»

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ