Влада організувала тотальні провокації та репресії проти активістів Автомайдану

Влада організувала тотальні провокації та репресії проти активістів Автомайдану

03.01.14 20:49 0 1154
3 січня 2014 року близько двадцяти представників правоохоронних органів, більшість із яких – майори і підполковники, затримали один із автомобілів учасників Автомайдану, що пікетували Межигір’я. Автівку утримують під приводом того, що нею буцімто збили інспектора Державтоінспекції. Насправді ж даішник підійшов до авта, що рухалося із надзвичайно низькою швидкістю, відірвав бокове дзеркало і впав, удавши, нібито його збила машина. Однак десятки свідків стверджують, що жодного наїзду на інспектора не було. Це також зафіксував відеореєстратор.

Автівка, яку оточили міліціянти, зараз перебуває на вулиці Володимирській біля станція метра «Золоті Ворота». На місце прибуло декілька слідчо-оперативних груп, які опечатують машину та звинувачують власницю авта у скоєнні наїзду на даішника.

«Ця подія свідчить про те, що влада і далі реалізовує план зі знищення Майдану. Зараз зачистці та репресіям піддано учасників Автомайдану. Як відомо, усіх, хто брав участь у недільній поїздці до Межигір’я (а це декілька тисяч автомобілів), викликають у міліцію та ДАІ, де на місці інспектори відбирають водійські права. Таким чином Державтоінспекція позбавляє активістів можливости здійснювати будь-які дії в рамках Автомайдану. Це свідчить про подальшу тактику репресій, яку здійснює режим. Насправді иншої мови, окрім репресій, переслідувань і провокацій, у нинішньої влади немає», – заявив народний депутат, заступник Голови ВО «Свобода» Юрій Сиротюк, який разом із параламентарем-свободівцем Олексієм Кайдою, а також депутатами від «УДАРу» та «Батьківщини» перебувають на місці події, вимагаючи відпустити власницю затриманого авта.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ