Насос садовий Karcher GP 40:

Насос садовий Karcher GP 40:

04.01.14 12:25 0 1873
Основне призначення садового насоса Karcher GP 40 - Перекачування води з накопичувальних ємностей, колодязів, ставків та подача її в зрошувальну систему вашого саду, городу або газону.

Конструкція насоса - інжекторная. Він забезпечує перекачку до 3000 літрів води за годину роботи, що достатньо для поливу значних площ. Агрегат створює надлишковий тиск в 3,6 бар, якого вистачає для подачі води на висоту до 36 метрів. Тиск настільки велике, що стійкий напір зберігається навіть на значній відстані дощовика від насоса. Це дозволяє використовувати шланги великої довжини і забезпечувати полив ділянок, віддалених від джерела живлення насоса.

Садовий насос Karcher GP40 приводить в рух електродвигун потужністю 650 Вт, який підключається до звичайної побутової розетки (однофазна мережа напругою 220 В, частотою 50 Гц). Надійність і простота конструкції забезпечують тривалу безперебійну експлуатацію, а роботи з технічного обслуговування мінімальні.

Насос має не тільки значним нагнітальним потенціалом, а й великою силою всмоктування. Різниця рівнів вхідного патрубка апарата та накопичувальної ємності (висота всмоктування) може досягати 9 метрів. Всі патрубки мають трубну сполучну різьбу G1. Фірмою випускається ряд перехідників під інші типорозміри, вони замовляються окремо. Також у списку додатково поставляються аксесуарів для даної моделі є блок автоматичного управління, який дозволяє переводити насос в автономний режим роботи з заданим часом включення для поливу за розкладом.

Насос Karcher GP 40 має невеликі габарити - 360х225х223 мм і вагу 7,3 кг. Його легко можна переносити в потрібне місце - верх корпусу виконаний у вигляді зручної ручки для перенесення. Всі питання з експлуатації, підключенню шлангів і вимоги до роботи агрегату викладені в інструкції з експлуатації виробу.

Основні характеристики:

Максимальна потужність електродвигуна - 650 Вт
Макс. продуктивність - 3000 л / год
Макс. висота подачі / тиск - 36/3, 6 м / бар
Макс. висота всмоктування - 9 м
Механізм насоса - інжекторний
Максимальна температура - 35 С
Маса: 7,3 кг
Розміри: 36,0 х 22,5 х 22,3 см

Комплектація:

Сполучна різьба - G1
Довжина кабелю - 1,2 м
Зручна ручка для перенесення
З'єднувальний елемент для насоса

Особливості:

Можливість підключення до насоса одночасно кілька дощовиків
Простий монтаж і керування насосами
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ