У новорічну ніч ужгородець попався міліції з марихуаною в кишені

У новорічну ніч ужгородець попався міліції з марихуаною в кишені

04.01.14 10:09 0 1253
Зустріти Новий рік молодий чоловік хотів не лише з келихом шампанського в колі друзів, а й ще викурити «косяк»…

На площі Театральній в Ужгороді інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції за куріння у невстановленому місці зупинили у саму Новорічну ніч 22-річного місцевого мешканця.

Під час складання правоохоронцями адмінпротоколу молодик сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав металевий пристрій для куріння – мундштук, та паперовий згорток з подрібленою речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану, вагою близько двох грам. Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

За куріння у невстановленому місці на правопорушника складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А от за зберігання наркотиків на нього очікує кримінальна відповідальність. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через п'яну бійку ...
Наступна новина: На Тернопіллі гість ...

КОМЕНТАРІ