На Закарпатті Новорічна ніч пройшла спокійно

На Закарпатті Новорічна ніч пройшла спокійно

04.01.14 14:18 0 963
* Аби закарпатці спокійно відзначили новорічні свята, міліція була переведена на посилений варіант несення служби. Правоохоронці були максимально наближені до місць масових гулянь молоді, патрулювали вулиці населених пунктів. І це дало позитивний результат – у першу добу Нового року вдалось уникнути великої кримінальної біди. Хоча без роботи правоохоронці не сиділи. У передноворічну добу в Ужгородський міськвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення про те, що на території одного з гаражних кооперативів міста виявлено труп невідомого чоловіка віком близько 60-65 років. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, особу покійного встановили. Ним виявився 73-річний мешканець міста. Зовнішнім оглядом трупа ознак насильницької смерті не виявлено, причина смерті пенсіонера встановлюється.

Не обійшлось і без курйозів. В міськвідділ міліції звернулася за допомогою 33-річна громадянка Білорусі, яка приїхала на Закарпаття в гості. Білоруска зупинилася в одному з готелів Ужгорода, де у неї при нез’ясованих обставинах зник гаманець з грошима в сумі 2000 гривень та 150 доларів. Жінка повідомила в міліцію про крадіжку гаманця, на місце пригоди прибули правоохоронці, однак під час огляду місця події гаманець з грошима несподівано знайшовся. Він лежав… за батареями опалення в приміщенні технічної кімнати готелю, де його й загубила сама власниця.

Справжня крадіжка сталася в іншому місці. Мешканка Ужгород з вул.Високої повідомила в міліцію про те, що ввечері 31 грудня невідома особа шляхом пошкодження врізного замка на вхідних дверях її квартири проникла в оселю й викрала 3 картини робіт художників Шолтеса та Герца, а також ювелірні вироби. Сума заподіяних збитків склала понад 32 тисячі гривень. Зловмисників і вкрадені полотна та коштовності розшукує міліція.

Іншу крадіжку злодії скоїли з квартири мешканця пр.Свободи, де невідома особа шляхом підбору ключа до вхідних дверей квартири викрала з спальної кімнати ноутбук та планшет вартістю понад 1300 гривень.

На пл.Театральній в Ужгороді патрульний наряд за скоєння адмінправопорушення зупинив 23-річного юнака, у якого в кишені куртки виявили та вилучили паперовий згорток з марихуаною вагою 2 грами та металевий пристрій для її куріння.

По телефону "102" в Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Мукачівської ЦРЛ про те, що до них за наданням меддопомоги з діагнозом "проникаюче ножове поранення черевної порожнини, алкотест 1,95 проміле" звернувся 24-річний мешканець с.Бобовище Мукачівського району. Зі слів матері хлопця міліціонери довідалися, що потерпілий, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, необережно поранив себе в живіт кухонним ножем, який тримав у руках. Ніж вилучено.

На Свалявщині неподалік села Черник під час руху загорівся автомобіль "ВАЗ-2101", яким керував 16-річний мешканець цього села. Загорання авто виникло внаслідок короткого замикання електропроводки. В результаті пожежі вогнем знищено моторний відсік автомобіля. Травмованих та загиблих немає.

В поїзді сполученням "Київ-Ужгород" було скоєно крадіжку ноутбука «Самсунг», який належить 29-річній пасажирці з Києва. Як зясували працівники свалявської міліції, чужий ноутбук поцупив 35-річний мешканець с.Макарево Мукачівського району. Речовий доказ вилучено.

ДТП із двома загиблими сталася на саму Новорічну ніч на автодорозі "Мукачево-Рогатин-Львів" при виїзді в с.Сільце Іршавського району. 20-річний водій автомобіля "БМВ-320", мешканець м.Виноградів, не впоравшись з керуванням, з'їхав в кювет, де допустив зіткнення з деревом, внаслідок чого сталось загорання транспортного засобу. Сам водій отримав перелом кількох ребер, ЗЧМТ, перелом кісток таза, з якими його госпіталізовано в травматологічне відділення Іршавської ЦРЛ, а от його пасажирам пощастило менше. 26-річний хлопець та 14-річна дівчина загинули на місці пригоди… У водія взято пробу крові на стан алкогольного сп'яніння. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Іршавського РВ УМВС.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2014-му в Тернополі ...
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ