Жителька Свалявщини завербувала неповнолітню ужгородку в сексуальне рабство до Росії

Жителька Свалявщини завербувала неповнолітню ужгородку в сексуальне рабство до Росії

04.01.14 09:45 0 1236
За торгівлю неповнолітньою сутенерці загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Наприкінці вересня в Ужгороді зникла 17-річна дівчина, студентка місцевого коледжу. Родичі зниклої звернулися за допомогою в міліцію, й правоохоронці розпочали розшук зниклої студентки. Оскільки відразу знайти її не вдалося, було розпочато кримінальне провадження за статтею «навмисне вбивство».

У ході розслідування з′ясувалося, що дівчина жива, але перебуває аж в Росії. Нещодавно вона повернулася додому. Як встановили правоохоронці, в Росії ужгородка надавала сексуальні послуги, а надоумила її на цю справу така собі 26-річна уродженка Свалявського району.

В ході слідства встановлено, що згадана молодиця, маючи на меті здійснення незаконної угоди щодо передачі людини в цілях її подальшої сексуальної експлуатації, з корисливих спонукань наприкінці вересня перевезла згадану неповнолітню ужгородку в Російську Федерацію з метою подальшої сексуальної експлуатації.

Слідчим Ужгородського міськвідділу міліції відомості про дану подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.149 Кримінального кодексу України (Торгівля людьми). Сутенерці загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років. Слідство також повинно встановити, чи були й інші жертви сексуального рабства з вини «підприємливої» свалявчанки.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Через п'яну бійку ...

КОМЕНТАРІ