Кіно онлайн. Переваги та недоліки

Кіно онлайн. Переваги та недоліки

05.01.14 20:49 0 3487
Інтернет технології тісно переплелися практично з кожною сферою нашого повсякденного життя. Не залишився без належної уваги та інтерактивний аспект. З розвитком онлайн індустрії розваги перейшли на якісно інший рівень - це стосується спілкування, музичної, ігрової та кіно індустрії. Якщо раніше для того, щоб подивитися довгоочікуваний фільм, ви повинні були відкласти гроші на ліцензійний диск або на похід в кіно, то сьогодні все кардинально змінилося в кращу сторону.

Разом з появою онлайн кінотеатрів тепер для кіноманів відкрито доступ до бездонних і неосяжного світу кіно. Враховуючи швидкість зйомки нових фільмів, а також асортимент представлених у рядовому онлайн кінотеатрі картин, починаючи від чорно-білої класики і закінчуючи найсвіжішими блокбастерами, можна з упевненістю сказати, що одного людського життя навряд чи вистачить, щоб переглянути всі. Відтак сидячи в себе вдома ви дивитись онлайн усі новинки світового кінематографа.

Заслуговують уваги і головні особливості онлайн кінотеатрів - в більшості своїй вони безкоштовні і прості у використанні. Усього кілька клацань мишкою відокремлюють середньостатистичного користувача від перегляду даного його фільму, навіть якщо він ще не визначився з тим, що збирається дивитися. Як правило, ви можете спростити собі пошук, звернувши увагу на запропоновані категорії фільмів, що розсортовані за жанрами або рейтингом.

Серед явних недоліків, з якими вам доведеться зіткнутися, якщо ви хочете дивитися онлайн безкоштовно фільм, передачу, мультик або кліп, це низька якість запису і звуку. Тим не менш, ви можете стати повноправним користувачем платних кінотеатрів в режимі онлайн, і вам будуть доступні новинки індустрії кіно у самому високому дозволі. Зрозуміло, для того, щоб отримати задоволення від перегляду, у вас повинна бути відповідну техніка, а також підключення до високошвидкісного і безлімітного Інтернету.

У будь-якому разі, сьогодні онлайн кінотеатри не варто розглядати в якості конкурентів кінотеатрам звичайним. Важко порівнювати перегляд кіно у себе вдома на ноутбуці або моніторі комп'ютера з тими враженням, які ви отримаєте від фільму на великому екрані з об'ємним звуком і в компанії друзів або коханої людини.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Ужгороді першим у 2014-му ...
Наступна новина: Підведено підсумки ХХІV ...

КОМЕНТАРІ