У Хмельницькому неподалік ринку зіткнулися "CHEVROLET Aveo" та "MERCEDES-BENZ"

У Хмельницькому неподалік ринку зіткнулися "CHEVROLET Aveo" та "MERCEDES-BENZ"

06.01.14 13:07 0 745
У Хмельницькому по Львівському шоссе ввечері 3 січня зіткнулися автомобілі «CHEVROLET Aveo» та «MERCEDES-BENZ». В результаті аварії була травмована 18-річна дівчина.

Потерпіла була пасажиркою автомобіля «MERCEDES-BENZ», яким кермував 19-річний студент з Хмельницького. За кермом «CHEVROLET Aveo» сидів 29-річний хмельничанин. Обидва водії на момент дорожньо-транспортної пригоди були тверезими. Дівчину, яка отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забоїв та саден м’яких тканин, після надання медичної допомоги у обласній лікарні відпустили додому.

Наразі причини та винуватець зіткнення встановлюються. Інформація по ДТП зареєстрована у єдиному обліку за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Ведеться перевірка.

Шановні водії! Ще раз просимо вас бути обачними і обережними за кермом. На дорогах Хмельниччини місцями спостерігаються сильні тумани, що обмежують видимість. Будьте обережними та дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху!

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ