Волинянка, яка переховувалася від слідства за кордоном, постане перед судом

Волинянка, яка переховувалася від слідства за кордоном, постане перед судом

06.01.14 14:52 0 741
Волинські правоохоронці в аеропорту «Бориспіль» провели процедуру екстрадиції з Італії до України директора одного з місцевих санаторіїв. Жінка звинувачується у розтраті понад мільйона гривень із Державного бюджету.

Слідством встановлено, що директор санаторію упродовж 2008-2009 років, діючи в інтересах кількох страхових компаній, вчинила розтрату коштів в особливо великих розмірах – понад 1 мільйон 186 тисяч гривень, які були виділені з Державного бюджету для санаторно-курортного лікування. Аби уникнути кримінальної відповідальності, спритниця тривалий час переховувалася від правоохоронних органів.

Жінка розшукувалася співробітниками міліції за вчинення злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, учинені в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

Ковельським міськрайонним судом стосовно розшукуваної обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УДСБЕЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ