Наслідки дорожньо-транспортних пригод: 30-річний чоловік потрапив у реанімацію, а 37-річний - у травматологічне відділення

Наслідки дорожньо-транспортних пригод: 30-річний чоловік потрапив у реанімацію, а 37-річний - у травматологічне відділення

06.01.14 17:02 0 877
До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. На місце події негайно виїхали правоохоронці.

Працівники міліції встановили, що 30-річний житель Володимир-Волинського району, керуючи мотоциклом "SUZUKI", рухаючись у с. Заріччя, під час здійснення обгону не впорався з керуванням. У результаті мотоцикл перекинувся та зіткнувся з автомобілем "FIAT SCUDO" під керуванням 53-річного жителя м. Володимир-Волинський.

Водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

Окрім того, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася поблизу села Верба Володимир-Волинського району.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що близько 4 години 30 хвилин житель міста, керуючи автомобілем «Мерседес-Віто» та рухаючись в напрямку Володимира-Волинського, здійснив наїзд на 37-річного чоловіка. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у травматологічне відділення.

Транспортні засоби з механічними ушкодженнями доставлені на арештмайданчик міськвідділу внутрішніх справ.

Слідчим відділенням розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: Дніпропетровці пройшли ...

КОМЕНТАРІ