В Закарпатській області міліціонери оперативно знайшли 16-річну втікачку

В Закарпатській області міліціонери оперативно знайшли 16-річну втікачку

06.01.14 11:09 0 942
Із-за надмірної опіки батьків, в пошуках кращої долі юна втікачка пішла з дому та опинилася на вокзалів в сусідній області – одна, без житла, грошей та тепла.

Нагадаємо, що днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 47-річного місцевого мешканця про те, що 02 січня 2014 року, близько 06.30, його 16-річна донька вийшла з дому в невідомому напрямку і по теперішній час місце знаходження її невідоме, а її мобільний телефон відключений.

Під час бесіди з міліціонерами неповнолітня розповіла, що втекла з дому через надмірну опіку батьків над нею. Думала, що достатньо доросла, й може сама про себе подбати, жити окремо, розпоряджатися своєю долею на свій розсуд, так би мовити пішла з дому – шукати кращої долі...

Зусиллями працівників ужгородської міліції неповнолітню-втікачку було знайдено. Дівчина знаходилася на одному з вокзалів сусідньої області. Наразі вона пебуває за місцем проживання.

P.S. Правоохоронці звертаються до всіх батьків, а особливо до тих батьків, хто виховує дитину-підлітка. Ви повинні налагодити зв'язок з вашою дитиною, перш за все через спілкування, яке покаже дитині, що ви піклуєтеся про неї. Навчіться розуміти світ, в якому живе ваш підліток, поставте себе на його місце, і ви зможете не тільки домогтися їхньої довіри, а й зможете краще зрозуміти їх. Як відомо довіра до кого-небудь полягає в практиці. Вона може бути побудовано тільки на багатозначних відносинах, які спрощуються хорошим спілкуванням.

Пам'ятайте, щоб бути хорошим батьком, вам також потрібно бути хорошим другом.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі слідчі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ