В Закарпатській області мукачівські оперативники затримали жінку, котра одним ударом зарізала свого спімешканця

В Закарпатській області мукачівські оперативники затримали жінку, котра одним ударом зарізала свого спімешканця

06.01.14 14:53 0 744
Днями на Мукачівщині сварка між співмешканцями закінчилася вбивством. Жінка кухонним ножем вдарила чоловіка у груди. 53-річній мукачівці, яка наразі перебуває під вартою, загрожує 15 років позбавлення волі.

Фатально закінчилися «розборки» зі своєю співмешканкою для 49-річного жителя с.Сусково Свалявського району. Як розповів начальник сектору карного розшуку Ярослав Товкан: «Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між співмешканцями ввечері виникла сварка. Розлючена 53-річна нетвереза жінка вхопила в руки кухонний ніж і завдала ним співмешканцю удар в груди».

За попередніми даними, під час конфлікту в руках дружини опинився кухонний ніж, яким чоловік чистив картоплю. Цей предмет і став знаряддям вбивства.

- Про загибель чоловіка у міський відділ міліції повідомили сусіди, - розповів підполковник міліції Ярослав Товкан. - Слідчо-оперативна група одразу виїхала до приватного будинку у с.Косино, де виявили труп чоловіка. Нетвереза жінка, яка спала поряд з тілом вбитого, одразу навіть не могла пояснити як і чому помер співмешканець. Після вечірніх посиденьок за чаркою, які переросли у сварку, вони лягли спати. Тож до ранку жінка і не підозрювала, що співмешканець помер.

Зі слів сусідів, це не перша «поножовщина» між норовливими співмешканцями. Як розповіли односельці, жінка вже кілька разів «хапалась» за ніж, проте рани були не фатальними. На цей раз співмешканцю не пощастило. Експерти встановили, що причиною смерті чоловіка стало проникаюче ножове поранення в область грудної клітки.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим Мукачівського міського відділу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Жінка, яка раніше не мала проблем із дотриманням закону, може отримати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Щоб не потрапити в подібні халепи, правоохоронці під час вирішення сімейних конфліктів просять не братися за гострі ріжучі предмети, адже у будь-якому випадку доведеться відповідати перед Законом.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянка, яка ...
Наступна новина: Путін посилив заходи ...

КОМЕНТАРІ