В Івано-Франківській області правоохоронці просять громадськість не спекулювати на чужій біді

В Івано-Франківській області правоохоронці просять громадськість не спекулювати на чужій біді

06.01.14 14:19 0 881
Як повідомлялося раніше на офіційному сайті УМВС України в Івано-Франківській області, 27 грудня до Косівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що по закінченню бійки в одному із розважальних закладів смт. Кути помер 19-річний хлопець. На час приїзду медиків молодик знаходився в стані клінічної коми. Реанімаційні заходи не допомогли врятувати життя молодого хлопця.

Тіло було направлено до моргу, де судмедексперт провів його розтин. Дослідження показало, що смерть настала в результаті серцевої недостатності. Такий висновок медиків безперечно схвилював правоохоронців, адже молодий чоловік помер одразу після бійки.

Для більш фахового обстеження було запрошено завідувача відділу судово-медичної експертизи трупів Івано-Франківського бюро судово-медичних експертиз, який також зробив висновок про те, що на тілі померлого тілесних ушкоджень, від яких могла б наступити смерть немає. Окрім того, у крові та сечі померлого було виявлено значний вміст алкоголю – 2,6 проміле. З’ясувалося також, що раніше під час медогляду в одному із медичних закладів у хлопця вже виявляли порушення серцевої діяльності.

Правоохоронці наголошують, що відкриті до інформування громадськості щодо цього випадку. Більше того, міліція Прикарпаття зацікавлена у прозорих результатах судмедекспертизи, яку проводить інший незалежний державний орган – Івано-Франківське обласне бюро судово-медичних експертиз, який не належить до системи МВС.

Деякі представники ЗМІ також надають неправдиву інформацію про втечу закордон одного із учасників бійки. Офіційно повідомляємо, що кожен із чотирьох підозрюваних знаходиться під домашнім арештом, а їх місцезнаходження є під суворим контролем працівників міліції.

Брат та адвокат померлого були поінформовані у всіх матеріалах справи в межах чинного законодавства. Досудове розслідування триває. Правоохоронці закликають громадськість не спекулювати на чужій біді. Міліція Прикарпаття вважає створення штучного ажіотажу деякими громадськими діячами – піар-акцією на недобросовісних засадах, створеною виключно в іміджевих цілях.

За словами начальника Косівського райвідділу міліції Миколи Нємцова справа не закрита, а винні обов’язково понесуть покарання. Також керівник наголошує, що готовий повідомити будь-які подробиці цієї справи під час особистого прийому громадян.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатських ...

КОМЕНТАРІ