На Львівщині правоохоронці вилучили понад дві тисячі одиниць піротехніки

На Львівщині правоохоронці вилучили понад дві тисячі одиниць піротехніки

06.01.14 16:41 0 916
У ході відпрацювання, міліціонери вилучили понад 2819 штук різної піротехнічної продукції у чотирьох місцевих мешканцях, які здійснювали реалізацію різного виду піротехніки без відповідних документів

Червоноградські правоохоронці здійснюють заходи по перевірці суб’єктів господарювання, ринків, місць стихійної торгівлі щодо виявлення незаконної реалізації піротехнічних засобів, а також проводять роз’яснювальні роботи про настання відповідальності за незаконну торгівельну діяльність піротехнічними засобами. У Червонограді створена робоча група із числа працівників Червоноградського МВ та ГУМВС України у Львівській області, працівників МНС, які відпрацьовують місця ймовірної торгівлі піротехнічними засобами з метою виявлення фактів незаконної торгівлі.

В ході відпрацювання, міліціонери вилучили понад 2819 штук різної піротехнічної продукції у чотирьох місцевих мешканцях, які здійснювали реалізацію різного виду піротехніки без відповідних документів

Аналогічна ситуація трапилась із 28-річним жителем Сокальського району, який торгував на території біля міського ринку петардами та феєрверками та 24-річним червоноградцем, який торгував піротехнікою в Червонограді.

Дільничні інспектори міліції склали адміністративні протоколи за ст. 195-6 КУпАП, згідно якої, порушення порядку виготовлення, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу до 1020 грн. з конфіскацією піротехнічних засобів. Ті ж дії, вчинені особою повторно протягом року караються штрафом до 1700 грн, з конфіскацією піротехнічних засобів.

«Купувати піротехнічні вироби необхідно тільки в спеціалізованих магазинах, в жодному разі не на ринках. При цьому необхідно перевіряти наявність інструкції українською мовою, відповідно до якої здійснюється використання піротехніки в побуті. При відсутності інструкції, піротехнічний виріб вважається контрафактним, придбання і використання якого заборонено», - зазначив заступник начальника Червоноградського МВ - начальник МГБ підполковник міліції Михайло Спічак.

Червоноградський МВ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ