ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО НАСЕЛЕННЯ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО НАСЕЛЕННЯ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

06.01.14 08:07 0 791
Ситуація з пожежами на Рівненщині з початку 2014 року викликає серйозне занепокоєння у співробітників Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Лише протягом перших чотирьох діб нового року в області сталося 13 пожеж. Як правило, до біди призводить необережне поводження людей із вогнем, передусім, порушення правил експлуатації обігрівальних приладів. З початку року на пожежах виявлено троє загиблих громадян. Найстрашніше те, що у вогні гинуть не тільки дорослі, які часто свідомо порушують правила безпеки, але й діти.

Так, 4 січня в селі Шпанів Рівненського району виникла пожежа в житловому дерев’яному будинку. На той момент в оселі перебувало четверо дітей без нагляду дорослих. Лише двом з них вдалося врятуватися з палаючої будівлі, а інші двоє 2006 та 2009 років народження загинули у вогні.

Шановні батьки. Не допустити повторення подібних трагедій цілком спроможні ми з вами. Варто лише постійно дбати про безпеку своїх дітей та не залишайте їх без нагляду! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, побутовими приладами тощо. Щоб не трапилося біди потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій небезпечній ситуації. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Начальник ГУ ДСНС у Рівненській області

генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Оглобля
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ