Що і як лікує ортопед?

Що і як лікує ортопед?

06.01.14 13:32 0 1679
ЗАВДАННЯ ортопеда

Завдання ортопеда - визначити у пацієнта причини , що підтримують біль і заважають йому успішно проходити курс лікування , і допомогти йому від цього болю позбутися. Для цього застосовуються блокади - введення в навколосуглобових область або в порожнину суглобів препаратів , схожих на речовини, що виділяються в нормально функціонуючому організмі .

ПРИНЦИП ЛІКУВАННЯ СУГЛОБІВ

Ще в Стародавньому Китаї було відмічено, що , вводячи голку в певні точки , можна домогтися позбавлення від болю. Пізніше стали застосовувати голковколювання , поєднане з нанесенням на шкіру лікарських препаратів. Далі прийшли до висновку, що можна домогтися більшого ефекту , вводячи ліки безпосередньо в « страждаючий ділянку». Такою методикою можна боротися з кривошиєю ( радикуліт шийного відділу ) , міжреберної невралгією , радикулітом , болями в суглобах. Для цього в навколосуглобових больові ( тригерні ) точки вводяться протизапальні препарати.

Багато ін'єкцій робити не треба. Іноді потрібен тільки поштовх , а інші процедури посилять цей ефект. Хворим з вираженими артрозами суглобів показано введення гелів , схожих на свою власну суглобову рідину. Вони розширюють суглоб , « змащують » порожнину суглоба , даючи стимул до виділення власної «змащення ».

ЩО І ЯК МИ ЛІКУЄМО

Внутрішньовенні введення групи гомеопатичних засобів допомагають боротися з вираженим больовим синдромом. Є позитивний досвід лікування остеохондрозу шийного відділу , ускладненого плече- лопатковим периартрозом і підвищеним артеріальним тиском за допомогою блокад в поєднанні з рефлексо - й гірудотерапію .

Ще один обов'язок ортопеда - призначення ортопедичних коректорів , ортопедичних коректорів , фіксаторів суглобів , корсетів , устілок , що допомагає компенсувати перевантажені області , впоратися з болем і порушеннями постави. Добре допомагає розтяжка на милицях , похилих поверхнях. Успішно себе зарекомендувала і методика поєднання блокади в область суглоба з роботою лікаря імунолога і кінезіотерапії .

ХРАНИ ЗДОРОВ'Я З ДИТИНСТВА !

Джерелом багатьох захворювань хребта і суглобів є проблеми дитячого віку. Тому батьки обов'язково повинні стежити за станом опорно -рухового апарату дитини з самого раннього віку.

Адже через неправильну установку стоп виникає перевантаження м'язів стопи , їх втому. Потім починає страждати гомілку , колінні суглоби , відбувається перегрупування м'язів. Через це починає змінюватися постава в поперековому відділі , відбувається її перевантаження . Початок остеохондрозу належить. Слідом за попереком почнуть страждати грудної і шийний відділи хребта , що , в свою чергу , ще більше посилить страждання суглобів.
Основа нашої роботи - це лікування рухом.

Вам потрібно обов'язково звернутися до ортопеда , в наступних випадках:

Біль в кистях рук , ліктях , плечах
Біль в стопах , колінах , тазостегнових суглобах , попереку
припухлість суглобів
Тугоподвижность , скутість і хрускіт в суглобах
порушення постави
Ломота при зміні погоди
плоскостопість


Читайте також: Ортопедия в Израиле

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Помер голова крайової ...
Наступна новина: WTA Cідней. Цуренко не ...

КОМЕНТАРІ