Різдво на Львівщині святкують діти та педагоги з Горлівки

Різдво на Львівщині святкують діти та педагоги з Горлівки

09.01.14 13:52 0 818
Святкувати Різдво Христове в Яворівський район Львівської області прибула делегація учнів та педагогів з міста Горлівки Донецької області.

Гостей зустріли голови Яворівських РДА і районної ради – відповідно Микола Романюк та Іван Карпа, які подарували горлівчанам великий різьблений портрет Тараса Шевченка, яворівські дерев’яні забавки, фотоальбом про яворовий край.

Про це повідомив 6 січня, власкор IA ZIK з посиланням на голову Яворівської РДА Миколу Романюка.

З його слів, на Яворівщині вже стало традицією приймати за святковим столом на Святвечір дітей та вчителів з Донецької області. Цього разу до нас прибули представники навчально-виховного комплексу №2 м. Горлівки.

«Програма для делегації з Горлівки – насичена: діти й дорослі братимуть участь не лише в святкових Богослужіннях, Святій Вечері, колядуватимуть разом з яворівськими однолітками, але й здійснять екскурсії по Яворівщині, побувають у Львові», – інформує IA ZIK голова Яворівської РДА.

Нагадаємо, для Яворівського району Львівської області доброю традицією стала участь у Всеукраїнській акції «Схід і Захід – разом!». Обмін учнівськими та педагогічними делегаціями з міст Яворова та Горлівки відбувається уже більше десяти років поспіль

Мета цих заходів – поглиблення взаєморозуміння, посилення партнерських зв’язків між шкільними, педагогічним колективами, з учнівською молоддю Яворівщини та Донбасу, покращення виховання на духовних, культурних, етнічних традиціях українського народу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Різдвяний вертеп з ...

КОМЕНТАРІ