На Хмельниччині святкову коляду подарували своїм шефам у погонах вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей

На Хмельниччині святкову коляду подарували своїм шефам у погонах вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей

09.01.14 08:55 0 847
В Управлінні МВС України в Хмельницькій області зустрічали незвичних, але дуже приємних гостей. Зі словами щирих привітань і побажань усіляких гараздів у новому році до керівництва управління завітали вихованці підшефного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».

Хмельницькі міліціонери активно опікуються Центром та надають йому посильну допомогу. Жодне дитяче свято не обходиться у цьому закладі без гостей у погонах. І от у період новорічно-різдвяних свят підопічні завітали в управління, щоб привітати своїх шефів.

Група дітей у яскравих народних строях подарували дорослим справжнє свято із різдвяними колядками та побажаннями щастя, миру, достатку та процвітання.

Начальник УМВС України в області генерал-майором міліції Сергій Шутяк подякував вихованцям Центру за візит, привітав їх зі святами та пообіцяв і надалі допомагати й підтримувати юних підшефних.

На прощання усі дітки отримали від міліціонерів солодкі різдвяні подарунки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ