У храмі св. Анни у Бориславі – мощі понад тисячі святих

У храмі св. Анни у Бориславі – мощі понад тисячі святих

09.01.14 11:17 0 1041
У час Різдвяних свят у місто Борислав на Львівщині приїжджають численні віряни, аби у храмі святої Анни побачити мощі понад тисячі святих, які були очевидцями земного життя Ісуса Христа.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

Унікальністю Бориславської церкви є те, що чи не кожен може побачити тут мощі свого небесного охоронця – святого, який мав таке саме ім’я. Кажуть, якщо до нього помолитися, то можна позбутися всіх недуг.

«Мала віру, що воно мені поможе, дотулялася до мощей, просила про допомогу і через якийсь час мені зцілило руку», – розповіла місцеве жителька Юлія.

«Я була дуже дуже важко хвора. Почала в церкві молитися до Анни-Марії, Єлизаветти, до апостолів. І вже через три тижні я більше не відчувала болю», – пригадує вірянка Марія Френчко.

Фахівці кажуть, що мощі – це фізична присутність святого. Окрім храму св. Анни, в Україні великою скарбницею святинь може пишатися ще Києво-Печерська лавра. Але і їх там лише 120, а у Бориславі – понад тисячу. І чудес, які стаються, – не злічити.

«Мені жінка одна розповідала, що ходила до ворожок і нічого не допомогало. А прийшла в храм, поклала руку на Шарпеля, помолилася, і все їй минуло», – говорить настоятель храму св. Анни о. Роман.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ