Через місяць реєстрація у домені.УКР стане всім доступною

Через місяць реєстрація у домені.УКР стане всім доступною

09.01.14 08:09 0 750
В Україні триває п’ятий етап пріоритетної реєстрації доменних імен у домені.УКР, який розпочався 4 січня і триватиме упродовж місяця. Це вже заключний етап, після якого реєстрація доменних імен у домені.УКР стане доступною для всіх бажаючих.

Про це повідомив голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко, інформує прес-служба агентства.

На цьому етапі дозволяється реєстрація доменних імен в домені.УКР, які утворюються на основі імен і прізвищ добре відомих в Україні діячів культури, науки, освіти, мистецтва, літератури та їх творчих псевдонімів, релігійних діячів (в практиці застосування їх імен відповідно до сану разом із формою звертання у тому числі у кличній формі), політиків, економістів, спортсменів, інформація про яких включена до енциклопедій, довідників, словників, каталогів, а також має широке розповсюдження інформації про них в українських засобах масової інформації.

На п’ятому етапі пріоритетної реєстрації доменних імен в домені.УКР також продовжують реєструватись доменні імена на основі критеріїв, що були визначені на попередніх етапах: фірмові (комерційні) найменування підприємств та підприємців, інших юридичних осіб, торгові марки (знаки для товарів та послуг), географічні зазначення походження товарів, назви географічних об’єктів та регіонів в Україні (назви міст, селищ тощо, до районних центрів та міст у районних центрах, що мають назви, які не повторюються), назви країн та міждержавних утворень, назви міжнародних організацій, назви органів державної влади та органів місцевого самоврядування та інші.

Реєстрації доменних імен здійснюються через акредитованих реєстраторів доменних імен в домені.УКР.

Як йдеться у повідомленні, у домені.УКР на кінець 2013 року було зареєстровано 2300 доменних імен.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як в Ужгороді проходив ...
Наступна новина: Євромайдан запрошує разом ...

КОМЕНТАРІ