Волинь матиме єдиний план розвитку області на 2014-й

Волинь матиме єдиний план розвитку області на 2014-й

09.01.14 15:41 0 829
Цього тижня голови райдержадміністрацій та міст обласного значення мають визначитися з пріоритетами-2014 та подати облдержадміністрації детальну інформацію про перелік проектів та об’єктів, що фінансуватимуться за кошти місцевих бюджетів. Таке завдання поставив голова облдержадміністрації Борис Клімчук в ході першої оперативної наради в цьому році

«Маємо мати єдиний план розвитку Волинської області, так звану «мапу» на 2014 рік. Загальна інформація потрібна для того, щоб, перш за все, уникнути дубляжу, та й повинні передбачити співфінансування», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Як зауважив Борис Клімчук, у такій «мапі» насамперед мають бути прописані пріоритети, що стосуються виконання в регіоні президентських соціальних ініціатив, в тому числі, придбання житла для дітей-сиріт, створення терцентрів (при потребі), реорганізація інтернатних закладів. Акцент також – на підтримку сільської медицини. Крім цього, цьогоріч мають завершити роботи з облаштування ЦНАПів. Збільшується і фінансування на підтримку програм АПК.

«Будемо мати такий собі своєрідний звіт перед людьми за заплановані на поточний рік роботи. Громада має бачити, що все робиться прозоро і відкрито», - наголосив голова облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ