В Луцьку новорічне свято для дітей пільгових категорій

В Луцьку новорічне свято для дітей пільгових категорій

09.01.14 11:19 0 966
В обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулося Новорічне свято для дітей пільгових категорій.

585 вихованців навчальних закладів області та міста Луцька привітали голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук, його заступник Олександр Курилюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Борис Клімчук, вітаючи присутніх з новорічно-різдвяними святами, подякував батькам та вихователям за те, що на практиці доводять: в Україні «чужих дітей не має».

Святослав Кравчук зазначив, що діти з нетерпінням чекали новорічних свят, щоб відпочити на канікулах і з новими силами розпочати нове навчальне півріччя. «шнє свято у театрі продовжує низку заходів, які у місті розпочалися напередодні Нового року. Під час них міський голова Микола Романюк вже привітав більше тисячі дітей», – сказав Святослав Кравчук і побажав дітям гарно, змістовно провести канікули, шанувати батьків, своє місто і державу, а влада робитиме усе можливе, щоб діти були щасливими.

Завітали до дітей на свято головні новорічні персонажі – Дід Мороз зі Снігуронькою, інші казкові персонажі. Артисти обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка подарували дітям казку «Коза-дереза».

Усі діти, які були запрошені на Новорічне свято, отримали від обласної державної адміністрації солодкі подарунки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ