У Волинській області відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях

У Волинській області відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях

09.01.14 11:54 0 898
3 січня у спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою-військово-фізичною підготовкою відбулись змагання з підйому по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі. Старти були організовані з нагоди 65-річного ювілею від дня народження заслуженого тренера України з пожежно-прикладного спорту, майстра спорту СРСР, полковника внутрішньої служби у відставці Сергія Сацика.

Під час відкриття змагань від імені колективу волинських рятувальників ювіляра привітав начальник управління ДСНС України в області генерал-майор служби цивільного захисту, заслужений тренер України Володимир Грушовінчук.

У змаганнях взяли участь 23 спортсмени - у різні роки тренерської діяльності Сергія Івановича його вихованці. Це рятувальники – члени дорослої збірної області, члени обласної юнацької збірної та юнаки волиняни-курсанти Державного університету безпеки життєдіяльності (м.Львів).

В підсумку змагань за сумою двох спроб, перемогу здобув майстер спорту міжнародного класу Олександр Андрійчук, 2-е місце завоював заслужений майстер спорту України Юрій Сафатюк і замкнув трійку лідерів майстер спорту України Андрій Поліщук. Переможці нагороджені цінними призами та дипломами від обласної Федерації пожежно-прикладного спорту України.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Із Сирії вивезли на ...
Наступна новина: У Нігерії звільнили з ...

КОМЕНТАРІ