Справу про побиття різдвяного колядника розслідує міліція на Закарпатті

Справу про побиття різдвяного колядника розслідує міліція на Закарпатті

09.01.14 16:52 0 842
Вже із самого ранку на Святий вечір Хустщиною лунала весела коляда. З хати до хати колядники із Вертепом та Віфлеємською зіркою веселили людей повідомляючи їм про новину , що народився Спаситель світу, а люди за це пригощали дітей різними смаколиками, давали золотого пятака та ще й набили одного із колядників.

З тілесними ушкодженнями до Хустської районної лікарні був доставлений 34-х річний мешканець м. Хуст. Працівники міліції з’ясували, що потерпілий прийшов на одну з вулиць м. Хуст, щоб у цю Святу ніч повеселити. Зайшовши у одне із дворогосподарств він попросив напитися води. В той час вийшов один із гостей будинку , і замість того щоб вислухати коляду , наніс чоловіку тілесні ушкодження, з якими останній звернувся за допомогою до медиків. Щодо своєї поведінки чоловіку доведеться пояснити правоохоронцям.

В цей святий вечір жителька одного із сіл Хустського району, повідомила про крадіжку побутових товарів з будинку. На місці події члени слідчо-оперативної групи встановили, що «колядник» завітав у помешкання через вікно дитячої кімнати. Сума збитку становить більше двох тисяч гривень. Наразі правоохоронці встановлюють особу причетну до крадіжки.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ