В Закарпатській області мукачівський підліток намагався звести рахунки з життям

В Закарпатській області мукачівський підліток намагався звести рахунки з життям

09.01.14 13:47 0 880
Причину неадекватної поведінки «петеушника», якого знайшли в зашморгу в лісопосадці, з′ясовують правоохоронці.

Вечірньої пори по телефону "102" в Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря обласної дитячої лікарні Мукачева про те, що до них для надання медичної допомоги каретою швидкої допомоги доставлено неповнолітнього після спроби суїциду.

В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясувалося, 16-річний учень Мукачівського ліцею на дереві в лісосмузі в смт.Кольчино намагався покінчити життя самогубством через повішення. Повішеника вчасно виявив випадковий перехожий і порятував із зашморгу, викликавши швидку допомогу.

Хлопця помістили в реанімаційне відділення Мукачівської обласної дитячої лікарні, а причину його спроби суїциду з′ясовують правоохоронці.

А от 51-річну жительку села Н.Ремети Берегівського району порятувати вже не змогли. Господиню оселі знайшли в зашморгу на драбині біля входу в господарське приміщення. Медикам, яких викликали на місце пригоди, залишалось хіба що констатувати смерть нещасної.

Про суїцид повідомили в міліцію, й в село прибула слідчо-оперативна група. При зовнішньому огляді трупа, крім странгуляційної борозни на шиї, інших тілесних ушкоджень не виявлено. Труп направлено в морг Берегівської ЦРЛ, аби остаточно з′ясувати причину смерті жінки.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині невідомі ...
Наступна новина: Різдво на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ