Ужгородські розшуківці оперативно знайшли крадія автомагнітоли

Ужгородські розшуківці оперативно знайшли крадія автомагнітоли

09.01.14 17:21 0 816
Через недбале відношення до своєї власності ужгородець її позбувся.

Днями, за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 22-річний місцевий мешканець. Молодик повідомив, що невідома особа шляхом підбору ключа викрала автомагнітолу «JVC» з його автомобіля «ВАЗ-2101», який був припаркований в одному з гаражних кооперативів міста. Сума завданого збитку становить 1500 гривень.

В ході проведення оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Розшук» оперативники встановили, що крадіжку скоїв 19-річний місцевий мешканець. У вчиненні крадіжки молодик зізнався. Однак зауважив, що на вчинення правопорушення його підштовхнув сам потерпілий, адже залишив свій легковик за гаражами, та й ще не зачинив його…

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), санкцією якої передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі слідство триває. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно крадія. Крапку в цій справі поставить суд.

P.S. Аби не стати жертвою крадіїв, ужгородські міліціонери радять автовласникам: не залишати автівки відритими, навіть на короткий час; паркувати авто на стоянках, що охороняються; не залишати в автомобілі гроші, документи та цінні речі, які можуть спровокувати зловмисників на злочин. Якщо все ж таки уникнути неприємностей не вдалося, негайно звертайтеся до міліціонерів: чим раніше ви це зробите, тим швидше будуть знайдені правопорушники.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ