В Закарпатській області талановиті колядники з Солотвина виявилась найкращими на міжнародному конкурсі в Румунії

В Закарпатській області талановиті колядники з Солотвина виявилась найкращими на міжнародному конкурсі в Румунії

09.01.14 10:48 0 941
В період теплих та надзвичайно приємних різдвяних свят у румунському місті Негрешть–Оаш відбувся традиційний дводенний Фестиваль зимових традицій та звичаїв.

Оскільки щороку туди приїжджають представники з різних країн, то ця подія давно набула статусу міжнародної. Цього річ фестиваль відбувся за участі груп колядників та фольклорних колективів з Румунії, України, Австрії та Угорщини.

На чолі з заступником голови Тячівської райдержадміністрації Василем Бугою, Румунію відвідав талановитий колектив асоціації «Надія» (керівник – Михайло Токар) із селища Солотвино, який гідно представив українську сторону на міжнародному конкурсі. Вони ж, в результаті, виявились найкращими і були нагороджені дипломом за перше місце.

Мешканці міста радо вітали всіх учасників фестивалю, відтак насолоджувались справжньою зимовою казкою, яка творилась на сцені. Близько 30 колективів колядників продемонстрували різноманітні, насичені та колоритні номери, які вразили аудиторію та створили приємну різдвяну атмосферу в залі.

Повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ