У Львівській області у Червонограді правоохоронці забезпечили порядок під час святкування Нового року

У Львівській області у Червонограді правоохоронці забезпечили порядок під час святкування Нового року

09.01.14 14:50 0 845
Під час святкування Нового року, червоноградські правоохоронці забезпечували охорону громадського порядку в посиленому режимі.

«В перший день Нового року правоохоронці не допустили вчинення тяжких злочинів та адміністративних правопорушень. В загальному святкування Нового року обійшлося без будь-яких надзвичайних подій, лише час від часу дошкуляли особи, які стріляли петардами. Тому працівники міліції негайно реагували на дані факти та проводили роз’яснювальні бесіди про те, що необхідно бути обережними по використанню піротехніки», - повідомив начальник МГБ Червоноградського міського відділу міліції підполковник міліції Михайло Спічак.

Зокрема, 1 січня 2014 року о 14.00, міліціонери забезпечували охорону громадського порядку з нагоди відзначення 105-ї річниці від дня народження головного провідника ОУН Степана Бандери. З цієї нагоди, біля пам’ятника Степана Бандері відбувся молебень та урочисте віче. У даному заході взяли участь представники місцевої влади та громадсько-політичних організацій, духовенство та місцеві мешканці. В даному заході взяли участь близько 300 людей.

Під час святкування річниці від дня народження Степана Бандери, працівники міліції недопустили будь-яких порушень громадського порядку та безпеки громадян.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ