У Львівській області у Дрогобичі юнак викрав мобільний телефон у свого приятеля

У Львівській області у Дрогобичі юнак викрав мобільний телефон у свого приятеля

09.01.14 17:28 0 785
Перебуваючи на волі з іспитовим терміном, 20-річний молодик вдався до хитрощів та обману, сподіваючись у такий спосіб уникнути покарання.

У минулому хлопець заробляв собі на прожиття крадіжками. Однак після призначення Фемідою іспитового терміну, хлопець й надалі продовжував ошукувати людей.

В середині грудня 2013 року, молодик зайшов до бару та помітив в приміщенні знайомого чоловіка, у хлопця виникла хитра ідея заволодіти його мобільним телефоном. Нав’язуючи розмову, зловмисник вирішив увійти в довіру чоловікові, співрозмовник виявився ввічливою людиною, не запідозрив нічого злого.

Молодик попрохав у знайомого мобільний телефон під приводом здійснення одного телефонного дзвінка. Будучи переконаний у правильності своїх дій, добросовісний чоловік дозволив зателефонувати зі свого мобільного телефону.

Імітуючи телефонну розмову, зловмисник поступово почав відходити з приміщення бару і зник. Потерпілий звернувся за допомогою до дрогобицьких правоохоронців, які невдовзі знайшли зловмисника. Своїми злочинними діями зловмисник завдав шкоди потерпілому на суму 510 гривень.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 с. 190 КК України (Шахрайство). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські розшуківці ...
Наступна новина: Люлька і Буяльський ...

КОМЕНТАРІ