У Львівській області шість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, знайшли свої сім’ї

У Львівській області шість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, знайшли свої сім’ї

09.01.14 13:18 0 914
Як повідомив начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис, на Львівщині ще шість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштовано до сімейних форм виховання.

За його словами, відповідно до розпорядження голови Жидачівської районної державної адміністрації від 25 грудня 2013 року № 509 до діючого дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ) на виховання та спільне проживання влаштовано дитину, позбавлену батьківського піклування. В родині тепер виховуватиметься 9 прийомних дітей.

Розпорядженням голови Яворівської районної державної адміністрації від 25 грудня 2013 року № 548 до ДБСТ влаштовано на виховання та спільне проживання двох дітей, позбавлених батьківського піклування, які є рідними братами. Слід зазначити, що у цій сім’ї виховуватиметься 8 прийомних дітей.

Також, згідно із розпорядженням голови Сколівської районної державної адміністрації від 26 грудня 2013 року № 317 до прийомної сім’ї влаштовано на виховання та спільне проживання дитину-сироту. Відтак, у родині виховуватиметься власна дитина та двоє прийомних дітей.

Окрім цього, відповідним розпорядженням голови Мостиської районної державної адміністрації від 30 грудня 2013 року № 491 до діючого ДБСТ влаштовано на виховання та спільне проживання двох дітей, позбавлених батьківського піклування, які є рідними сестрами. Відтепер сім’я виховуватиме 10 прийомних дітей.

«Загалом від початку року в області у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу влаштовано 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», – розповів Володимир Лис.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: не будьмо ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ