Новорічні та Різдвяні свята на Львівщині пройшли без порушень громадського порядку

Новорічні та Різдвяні свята на Львівщині пройшли без порушень громадського порядку

09.01.14 09:37 0 743
Новорічні та Різдвяні свята у місті Львові та в населених пунктах області пройшли без порушень громадського порядку.

З метою вжиття додаткових заходів із забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час святкування Нового року та Різдва Христового, особовий склад органів та підрозділів внутрішніх справ Львівської області знаходився на посиленому варіанті несення служби.

У період 31 грудня 2013 року по 1 січня 2014 року, на території Львівської області в 13 населених пунктах відбулось 24 новорічних масових заходів за участю понад 21 тис. громадян. Охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху під час новорічних свят на території області забезпечувало понад 1240 працівників органів внутрішніх справ та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Участь у новорічних заходах у Львові взяли понад 3 тис. мешканців та гостей міста. Для забезпечення охорони громадського порядку в центральній частині міста залучалось майже 250 працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ.

6 та 7 січня, в понад 2.5 тис. культових спорудах Львівщини відбулись Різдвяні богослужіння у яких взяли участь понад 1.3 млн. прихожан. Найбільш багатолюдні богослужіння проходили у місті Львові.

Охорону громадського порядку під час святкових відправ у храмах забезпечувало понад 2 500 працівників органів внутрішніх справ.

«Порушень громадського порядку під час святкування Нового року та Різдва Христового на території Львівської області не допущено. Міліція продовжує охороняти правопорядок та бажає усім львів’янам та гостям Львівщини гарних і безпечних свят», - розповів начальник управління громадської безпеки ГУ МВС України у Львівській області, полковник міліції Анатолій Гребенюк.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна поставила на ...

КОМЕНТАРІ