У Рівненській області на пожежі в житловому будинку виявлено двох загиблих громадян

У Рівненській області на пожежі в житловому будинку виявлено двох загиблих громадян

09.01.14 16:50 0 850
07 січня о 02:40 в оперативно-рятувальну службу ГУ ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку в селі Немовичі.

О 03:00 рятувальними підрозділами пожежа була ліквідована. Вогонь встиг знищити лише тапчан та 2 м.кв. дерев’яної підлоги в одній із кімнат будинку. На місці пожежі виявлено двох загиблих громадян: господаря оселі та його дружину, обидва 1960 року народження. Причина пожежі встановлюється.

Шановні громадяни. Служба порятунку Рівненщини звертається до вас із проханням звернути свою увагу на стан протипожежного захисту власної оселі. Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання. Ретельно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам'ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління в ліжку у нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей на них. Задля уникнення трагедій не залишайте на самоті ваших дітей! В разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі оперативники ...
Наступна новина: Справу про побиття ...

КОМЕНТАРІ