"Безпечні зимові канікули" від працівників Державтоінспекції Рівненщини

"Безпечні зимові канікули" від працівників Державтоінспекції Рівненщини

09.01.14 12:59 0 984
Працівники Державтоінспекції Рівненщини та колектив юних інспекторів руху ЗОШ №28 міста Рівне «Інші діти» провели для дітей пізнавально-розважальну акцію. Правоохоронці і їх помічники привітали маленьких пішоходів та їх батьків з Новорічними та Різдвяними святами і наголосили на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху.

Школярі-ЮІРівці в цікавій та доступній формі розповіли дітям про Правила дорожнього руху та необхідні навички безпечної поведінки на дорозі й вулиці. Все дійство проходило динамічно та яскраво, наповнено музичними епізодами та тематичними віршами. І в підсумку це дало свої позитивні результати. Адже по завершенню театралізованого виступу на всі запитання вікторини працівників ВДАІ діти одностайно давали правильні відповіді. Найактивніші юні знавці Правил дорожнього руху отримали дитячу сувенірну продукцію та солодкі подарунки.

Завдяки участі працівників Державтоінспекції в подібних заходах діти засвоюють знання правил безпечного поводження на дорозі. Для Державтоінспекції найголовніше, щоб на дорогах області не траплялося трагедій, в тому числі за участю дітей. Адже збереження людського життя – це першочергове завдання працівників ДАІ.

Прес-служба ВДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Внаслідок ДТП на Волині ...

КОМЕНТАРІ